Webhosting domeinnamen

Gevonden worden is zeer belangrijk in de "World Wide Web" en juist daarom heeft u een wel doordachte domeinnaam nodig. Om gevonden te worden is een domeinnaam een eerste stap in de juiste richting.

Om uw website op internet te vertonen heeft u een webhosting en domeinnaam nodig. Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Een domeinnaam is de eerste stap in het proces om uw bedrijf of organisatie ook op het internet een goede plaats te geven. Een goedgekozen domeinnaam straalt vertrouwen uit en biedt uw klanten een herkenbare plaats op het internet. Een domeinnaam (ook wel domein) is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .be, .nl, .com, .eu,...).

DH Webcreation denkt mee met u. Wij dragen zorg voor u en uw bedrijf. Wij controleren of de domein naam die u graag verkiest nog vrij is , of zoeken mee naar oplossingen om tot een goede naam te bekomen. Ook bekijken we welke klanten u wilt bereiken.

Domeinnamen .be

Domeinnamen .com, .nl, .eu, ...