Selecteer een pagina

In tijden van nu, zou je denken dat iedereen online zou zijn. Niets is minder waar. Wij komen nog regelmatig mensen of bedrijven tegen die het volgende zeggen.
“ik moet niet online zijn, ze vinden mij zo”
“ik heb een uniek product, dus vinden ze mij wel”
“ik verkoop lokaal, ik heb dat online gedoe niet nodig”

Klopt dit nu , of kunnen wij dit weerleggen? Mond op mond reclame is sterk, heel sterk zelfs. Maar deze weg duurt lang voordat deze werkt.Dan is social media of een website een leuke en snellere tool om uw mond op mond reclame beter te verspreiden. Dit door bv resencies of reviews van klanten online.

Indien je een product hebt, dat enig is op de markt. Als mensen niet weten dat je bestaat, hoe kunnen ze dan weten dat jij een gat in de markt hebt gevonden. Deze mensen leren uw product sneller kennen door online te zijn. Deze kanalen worden dan door klanten als een lopend vuurtje verspreid. Omdat het speciaal en nieuw is. Speciaal en nieuw verkoopt, mensen zijn zeer nieuwsgierig. Ze willen graag de eerste zijn met het nieuwste!

Lokale klanten zijn goede en dikwijls vaste klanten. Dikwijls om deze klanten warm te houden, worden er acties gedaan in het lokale krantje of dergelijke. Nu kun je deze mensen en de rest van uw lokale volk bereiken in de online tool. Mensen die je offline misschien niet bereikte, bereik je nu online wel. De prijs voor een website of social media is dikwijls goedkoper in uitgave dan reclame werk offline.

Dus zoals nu weerlegd ” onbekend is onbemind”