Selecteer een pagina

Wat is https?

HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Secure. Dit is de communicatie tussen de browser (van de bezoeker) en de server (van de website) die beveiligd is en versleuteld. Wanneer een website een HTTPS verbinding heeft, dan worden de gecommuniceerde gegevens geëncrypteerd & versleuteld tussen browser en server.

Om een website van http naar https om te zetten, moet je een SSL-certificaat installeren. Deze SSL-certificaten zijn niet te kopiëren of na te maken omdat men per domeinnaam een bijbehorend certificaat uitgeeft. Het belang van HTTPS wordt steeds groter. Door het installeren van het SSL certificaat zal je ervoor zorgen dat kwaadwillige partijen vrijwel niet in staat zijn om de gecommuniceerde gegevens te achterhalen. Dit zorgt voor een groter vertrouwen bij uw klanten en potentiele klanten.

Een SSL certificaat aanschaffen doe je ook om de zoekmachine Google te vriend te houden. Voor veel websites zijn zoekmachines dé belangrijkste bron van bezoekers. De HTTPS verbinding wordt door Google ook gezien als één van de factoren die jouw positie binnen de zoekresultaten zal bepalen.

https & SSL een must :

Professionaliteit en uitstraling van je website
Veiliger gevoel voor je potentiële klanten
Versleuteling en encryptie van gegevens
SEO en zoekmachine vriendelijk

Heb je vragen over https of SSL, aarzel niet om ons te contacteren. We leggen het verschil uit tussen de verschillende certificaten.

We kijken graag jouw website na en analyseren deze gratis voor jou.