Selecteer een pagina

Zoals jullie al gehoord zullen hebben, zijn de social media kanalen aan het veranderen. Meer bedrijven en mensen zetten nu in op de video of online trainingen.
Waarom? Mensen bekijken alles vluchtig, met een video kun je mensen sneller triggeren als met een foto. De aandacht van de mensen blijft langer vast gehouden. Met een online training krijg je meer bereik van mensen als een offline training. Bereik gaat internationaal online.

Mensen horen graag een vertrouwenspersoon. De mensen horen je stem als je een training geeft, deze komt heel vertrouwd over. Ze zijn sneller gemotiveerd om te blijven luisteren. Facebook-live is een van deze mogelijkheden. Linkedin kon niet achter blijven, hier heb je de mogelijkheid om live te gaan of een video in te brengen.

Kies je kanalen juist, en post regelmatig. Als je op regelmatige basis dynamische en frisse content brengt, blijf je op het netvlies van de mensen. Ze vergeten je niet. Indien ze je diensten kunnen gebruiken, gaan ze sneller aan jouw bedrijf denken.