SEO Google

SEO Google

SEO is een afkorting van "search engine optimization" of "search engine optimizer" voor het optimaliseren van zoekmachines. Wij streven ernaar om u hier zo goed mogelijk in te helpen.

SEO is het optimaliseren van websites voor mensen die zoekmachines gebruiken. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. Deze definitie van SEO klinkt misschien simpel, maar vergis u niet! Zoekmachine optimalisatie is een doolhof, zelfs voor professionals, en mag zeker niet onderschat worden.

Wij trachten om uw website zo zoekvriendelijk mogelijk op te bouwen zodat zoveel mogelijk mensen (die U wenst te bereiken) uw website zullen vinden. We houden rekening met de trefwoorden (keywords) die uw potentiële klanten of bezoekers gebruiken om uw website te kunnen zoeken. De structuur van de website is daarbij ook belangrijk (pagina indeling, menu structuur, pagina titels, ...).

 

logodhwebcreationwit1.png
Lid van
Lid van
Certification
Certification

Search