Selecteer een pagina

Een festival moet goed en gemakkelijk vindbaar zijn op het online web. Als je niet in de picture loopt in online zichtbaarheid, zal ook je festival niet zo gemakkelijk op gang komen betreft verkoop tickets etc. Waar hebben wij van Dh-webcreation nu voor gezorgd?

Ten eerste vonden wij het super om niet alleen een festival te kunnen helpen. Maar ook het goede doel onder de aandacht te brengen. Hier had iedereen baat bij dat de site goed scoorde online. Als er meer bezoekers komen, krijgen ze meer inkomsten binnen waar het goed doel dan ook baat bij heeft. Wij hebben er voor gezorgd dat ze een vernieuwde site hebben, mee met de trends van 2017 -2018. Iedereen heeft zijn zeg kunnen doen en zo hebben beide partijen het kunnen uitwerken tot een zeer mooie site.

Voor een festival is het zeer belangrijk om een like en share actie te doen met tickets. Deze actie betekent : meer likes, meer views, meer aandacht van de mensen. Social media wordt door deze klant zelf beheerd, maar dh-webcreation kan deze ook beheren voor klanten die het liever uitgeven. Wij hebben dit als een zeer prettige samenwerking ervaren. Dh-webcreation heeft met veel plezier deze site tot stand gebracht, zeker omdat er een goed doel aan vast hangt.

“Help Brandwonden Kids vzw”

Hoe kunnen wij jullie verder helpen? Social media, Online strategie.