Blog

Nieuws Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat is het nut van Social Media?

Waarom en welke kanalen zou je willen inzetten voor je product of zaak? Heeft het nut om daar tijd in de steken? Online zichtbaarheid geeft meer zichtbaarheid aan toekomstige en bestaande klanten. Hoe kan DH-Webcreation helpen?

Social Media heeft zijn nut al meermaals bewezen. Alleen moet je uitzoeken welke kanalen het beste voor uw product of uw bedrijf werken. Niet alle kanalen kun je inzetten. Je zult een keuze moeten maken.

Wil ik jong of oud treffen met mijn product? Wil ik er verkoop uithalen of wil ik zakenmensen aanspreken? Voor elk publiek is er een social media kanaal. Niet alleen het juiste kanaal, maar ook de juiste context zorgt ervoor of het veel wordt bekeken of niet.

Dit neem ik graag als voorbeeld. Een nieuwe zaak start, denkende dat het niet zoveel uitmaakt wat en hoe men post. Men krijgt een bericht bereik van 276 mensen. Dit zijn geen likes of views maar een bereik van mensen. Wij nemen het even over, voor deze specifieke zaak betekende dat meer bericht bereik. Wij haalde met de juiste post en met juiste inhoud een bericht bereik van 10.162 mensen. Dat is natuurlijk niet haalbaar voor elk product of elke zaak. Maar zo wil ik maar aantonen hoe belangrijk social media is.

Heb je interesse in onze training dagen?

 

logodhwebcreationwit1.png
Lid van
Lid van
Certification
Certification

Search